MediScore en Lagaay International gaan samen verder onder de nieuwe naam Lagaay Medical met de service die u van ons gewend bent.

Over ons

Apotheker Van der Laan stond in 1889 aan de wieg van Van der Laan MediScore, roepnaam MediScore. Hij doopte zijn kindje tot een kwalitatieve hoogwaardige leverancier van medische artikelen. Vooruitstrevendheid werd een sport. MediScore het resultaat en nu samen met Lagaay International zich verder ontwikkelend onder de nieuwe naam Lagaay Medical.

Onze klanten zeggen dat Lagaay Medical 'van alle medische markten thuis is'. Dat zit in ons DNA. Vanuit Rotterdam opereren wij in medische hulpmiddelen voor elke branche. Kwaliteit en continuïteit vinden wij belangrijk. Onze klanten staan daarbij voorop. Hulpverlening bij het zoeken naar de juiste medische hulpmiddelen is ons doel. Dat vertaalt zich in een omvangrijk assortiment, hoge kwaliteit, een goede prijs, voldoende voorraad, doordachte logistiek én tijdige levering.

Kortom wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen. Daar scoren wij al jaren mee.

Onze trouwe afnemers waarderen onze specialistische kennis op (para-)medisch, sportmedisch en farmaceutisch gebied. Wij bieden B2B aan vooral medische diensten, ambulance zorg, wederverkopers, sportverenigingen, fysiotherapeuten, retailketens en de offshore.

We denken groot tot in elk detail. Zo bieden we een totaalconcept voor onze klanten en lopen we voorop op diverse marktontwikkelingen. Wij kennen dus zowel de markt als haar producten. Lagaay Medical wordt daarom toonaangevend allround kennisdrager genoemd. En daar zijn we trots op!

 • Leveringen

  Artikelen bij Lagaay Medical worden, mits voorradig, binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd. Is een artikel niet op voorraad? Of vergt de levering van bijvoorbeeld een groot volumeaantal verbandkoffers meer levertijd? In overleg kan het zijn dat wij de bestelling alvast gedeeltelijk leveren.

 • Handling en transport

  Onze leveringsvoorwaarden zijn als volgt: bij bestellingen onder de € 500,- worden order- en vrachtkosten berekend. Voor pallet- en buitenlandzendingen wordt een offerte op maat gemaakt. De verzending van gekoelde producten vindt over het algemeen niet op donderdag en vrijdag plaats.

 • Producten

  Momenteel is onze webshop niet operationeel, onze excuses.

  Onze producten zijn via onze webshop te bestellen. Ons assortiment receptplichtige medicijnen is pas zichtbaar nadat er via een geregistreerd account is ingelogd. Houd voor nieuwe artikelen en speciale acties de nieuwspagina op de website in de gaten.

 • Zorgzame partner

  Hulp nodig? Behoefte aan professioneel support? Wij staan voor u klaar! Neem vrijblijvend contact op voor offerteaanvragen, ongeacht welke grootte. Graag nadere informatie over een product? Ook dan zorgen wij voor de juiste interactieve zorg.