MediScore en Lagaay International gaan samen verder onder de nieuwe naam Lagaay Medical met de service die u van ons gewend bent.

Lagaay Groep

Lagaay Groep

MediScore maakt deel uit van de holding onder de naam Lagaay Groep. Onder deze holding vallen MediScore en Lagaay International.

De Lagaay Group is een medische leverancier die is gevestigd in Rotterdam, het hart van de internationale scheepvaart.Lagaay groep heeft als missie de beste zakenpartner voor medische zorg te zijn en de klantentevredenheid optimaal te houden.

Het zusterbedrijf van MediScore, Lagaay International, is het onderdeel van de groep dat gespecialiseerd is in het leveren van medicijnen en veiligheidsuitrustingen aan schepen en aan offshore gerelateerde bedrijven. MediScore concentreert zich op het leveren van een breed assortiment medische artikelen, verbandtrommels en verbandmiddelen aan het bedrijfsleven (van grote industriële bedrijven tot het MKB), retailketens en andere handelsbedrijven.


Overzicht van artikelen van de Lagaay Groep:

- Gevulde verbandkoffers en kits (regulier en op maat)

- EHBO artikelen (bijv. zwachtels, pleisters, eyewash, Water-Jel)

- Medicijnen en vaccins

- Medische instrumenten (bijv. scalpels, scharen, pincetten)

- Medische benodigdheden: AED’s, hechtmateriaal, spalken, diagnostiek

- Reddingsmaterialen: vesten, stretchers en evacuatie hulpmiddelen

- Medische inrichting attributen zoals onderzoeksbanken en verbandkasten


Voordelen van het werken met de Lagaay Groep:

* We bieden een breed assortiment van verschillende merken om klanten keuzevrijheid te geven.

* U vindt bij ons een totaalconcept met zowel eerste hulp artikelen en materialen als farmaceutische producten incl. vaccins. U kunt ons zien als een “One-Stop-Shop”.

* Onze producten zijn van hoge kwaliteit omdat we aan specialisten in de branche leveren en we de hoofdleverancier zijn van meerdere multinationals.

* We verzekeren ons ervan dat de prijzen scherp blijven. Als Lagaay Groep hebben we een sterke inkoop positie kunnen veroveren. Verder blijven we onze prijzen vergelijken met die van andere leveranciers en fabrikanten.