MediScore en Lagaay International gaan samen verder onder de nieuwe naam Lagaay Medical met de service die u van ons gewend bent.
Back to overview


Kan ik als particulier ook bij MediScore bestellen?

Particulieren kunnen ook via onze webwinkel bestellen en gebruikmaken van onze groothandelsprijzen. Wij brengen wel bij bestellingen onder € 500,- order- en verzendkosten van € 21,50 en bij ophalen het tarief van

€ 9,50 in rekening. Boven € 500,- leveren wij franco. De genoemde bedragen zijn excl. BTW.

Ik kan een PAX-artikel niet vinden

Het kan zijn dat het artikel van uw keuze nog niet of niet meer in ons assortiment zit. Wij zijn hoofddistributeur in Nederland voor PAX-tassen. Op de website van de fabrikant www.pax-bags.de kunt u het artikel of de vervanger ervan wellicht vinden. Deze kunt u dan via een van onze sites www.mediscore.nl of www.paxtassen.nl bij ons opvragen via het contactformulier. 

Wat zijn de voordelen van een eigen account?

U krijgt toegang tot een uitgebreider assortiment inclusief receptplichtige artikelen. Deze laatste kunt u uiteraard alleen bestellen, als het recept dat u bij de orderbevestiging ontvangt wordt getekend door een arts met een BIG-registratie. Met een eigen account kunt u bovendien eerdere bestellingen raadplegen en artikelcodes vinden.

Wanneer gebruik ik een Eyewash en wat zijn de verschillen?

Wanneer bijvoorbeeld chemische stoffen, vuil of splinters in het oog terecht komen, moet het oog zo snel mogelijk worden uitgespoeld. Zo wordt schade aan het oog voorkomen of verminderd. De verschillen bestaan in de vorm van de flacon (met of zonder oogbad, met afvoerslang) en de grootte van de flacon die wordt bepaald door de hoeveelheid vloeistof. Meestal bestaat de vloeistof uit Natrium Chloride 0,9%. Bij Diphoterine en Cederroth zijn het andere samenstellingen. MediScore voert o.a. de merken Braun, Plum, Barikos, Cederroth en Diphoterine. 

Waar kan ik zien welke artikelen ik eerder heb besteld?

Dit kunt u alleen zien als u inlogt en op uw accountnaam klikt. Er verschijnt dan een overzicht van uw eerdere bestellingen. Artikelen uit deze bestellingen kunt u eenvoudig weer toevoegen aan een nieuwe bestelling.