MediScore en Lagaay International gaan samen verder onder de nieuwe naam Lagaay Medical met de service die u van ons gewend bent.
MediScore is vriend geworden van de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

05

Dec

MediScore is vriend geworden van de Giovanni van Bronckhorst Foundation.

De Giovanni van Bronckhorst Foundation (GvBF) is opgericht door Giovanni en Marieke van Bronckhorst met als doel iets terug doen voor de samenleving. Marieke heeft een achtergrond in het onderwijs en voor Giovanni, als voormalig aanvoerder van het Nederlands elftal, heeft sport een grote rol in zijn leven gespeeld. Het is altijd hun grote wens geweest om deze twee takken van sport samen te laten komen in hun stichting. En dat is gelukt met het belangrijkste project van de foundation: S.V. GIO.


S.V. GIO is een sport- en leerclub. Een echte club met Gio zelf als hoofdtrainer en Marieke als onderwijsadviseur. Bij S.V. GIO werken kinderen uit groep 7 en 8 met een leerachterstand via een onderwijs- en sportprogramma aan hun zelfvertrouwen en toekomst. Er is sportenderwijs aandacht voor begrijpend lezen, spelling en rekenen maar ook voor zelfvertrouwen en ouderbetrokkenheid. Het doel is om deze kinderen een goede start in het voortgezet onderwijs te geven en hen te leren dat ze hun eigen koers kunnen bepalen. Kinderen worden zo kapitein op hun eigen schip!


Meer weten over S.V. GIO? Klik hier